Onpa tässä aikaa vierähtänyt, joulukin tuli ja meni jo.. Meillä olikin oikein toimelias joulukuu, kun tein oikein urakalla joululahjuksia. Kuvia en tosin kaikista ehtinyt ottaa, mutta saajiansa nuo ainakin kovasti lämmittivät ja lämmittävät jatkossakin. ;) Meille iski pieni vatsaflunssa ja nyt nuorimmaiset ovat kipeinä. Toivottavasti tämä menee ohi  pian eikä kaikki sairastuisi.

Olen etsiskellyt ohjeita hahtuvalangan huovutuksesta, ja löytänytkin joitain ohjesivuja.. Pitänee käydä ostoksilla taas, innostus alkoi. :) Toki on lankakorit jo muutenkin ihan pullollaan, kun joulupukki toi Hyvinkään-tontuilta ison kasan lankoja. Pitänee aloittaa veljelle pontcon virkkaus niin saisin sen valmiiksi hänen syntymäpäiväkseen. Joululahjaksi virkkasin isoäisin neliöistä pipon ja kaulahuivin. Oli niissä työtä.. :)

Nyt on kädet oleet sen verta kipeät, etten ole kuin pari tuntia päivässä pystynyt käsitöitä tekemään, joten alkaa olemaan jo ihan selviä vieroitusoireita. Meinaan noiden huovutusohjeiden metsästystä.. :)

Mutta yrittelen taas palailla tänne piakkoin, aikaa vain tuntuu olevan ihan löiian vähän aina vuorokaudessa. ;)

Mukavaa uutta vuotta kaikille!

ps. tässä pari kuvaa joululahjoista..332996.jpg332987.jpg

nämä tein Huopanen-langasta virkaten ja huovutin sitten pesukoneessa 40'c kirjopesuohjelmalla.